Helium accumulatie tester:

Een op maat gemaakte lektestmachine voor kwaliteitscontroles van meerdere soorten gaskleppen.

Helium accumulation tester

Ontwerp laadpalen:

Een ontwerptekening voor roestvast stalen elektrische laadpalen, in samenwerking met zusterbedrijf Streetplug.

Ontwerp hubs

Robot arm met gripper:

Een robotarm die wordt ingezet bij het automatisch testen en assembleren van serieproducten.

Robot arm

Fabriekshal:

Verborg engineering beschikt over een ruime goed uitgeruste machinefabriek, om onderdelen te produceren en machines te assembleren.

Fabriekshal Verborg engineering

Drukverval lektester met kalibratie functie voor gaskleppen

Twee belangrijke functies samengevoegd in één compacte machine.

Deze gestandaardiseerde machine is ontworpen voor semi-automatische lektesten op kleppen (of soortgelijke producten), daarnaast heeft deze ook een kalibratie functie. Het compacte apparaat is geschikt voor plaatsing op een bureau of werktafel, producten kunnen handmatig in het apparaat geplaatst worden. Voor lektesten wordt een versie van de Drukverval methode gebruikt.

Nadat het product is geplaatst in de houder, zal het apparaat zichzelf vastmaken aan de ingang, uitgang en afsteller van de klep. Het apparaat heeft de mogelijkheid om de druk bij de ingang en de uitgang van de klep te meten. Afhankelijk van het programma kan hierdoor op lekken worden getest, of kan de klep afgesteld worden op de juiste doorvoer.

Voel je vrij om e-mail contact met ons op te nemen over maatwerk opties voor jouw specifieke product.

Klep tester + afsteller Meerdere testers

In het project waar deze machine origineel voor ontworpen was, was het product een grote variatie aan gaskleppen (foto hieronder van enkele soorten). Om een snelle doorvoer van het productieproces te garanderen, werden meerdere testers tegelijk gebruikt.

Gaskleppen overzicht

Specificaties voor dit project:

Product type:			: Kleinere producten (bijv. kleppen)
Afmetingen (lxbxh)		: 440x210x700 [mm]

Over Verborg Engineering:

Verborg Engineering B.V. is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van speciaalmachines in de maakindustrie. In de afgelopen decennia hebben we ons ontwikkeld als machinebouwer voor verschillende markten, waaronder industriële verpakkingsautomatisering, lektesters, procestechnologie en klinkmachines. Onze hands-on aanpak stelt ons in staat om niet alleen machines van hoge kwaliteit te leveren, maar ook waardevolle inzichten te bieden over het verbeteren van de automatisering van bestaande productielijnen.