Helium accumulatie tester:

Een op maat gemaakte lektestmachine voor kwaliteitscontroles van meerdere soorten gaskleppen.

Helium accumulation tester

Ontwerp laadpalen:

Een ontwerptekening voor roestvast stalen elektrische laadpalen, in samenwerking met zusterbedrijf Streetplug.

Ontwerp hubs

Robot arm met gripper:

Een robotarm die wordt ingezet bij het automatisch testen en assembleren van serieproducten.

Robot arm

Fabriekshal:

Verborg engineering beschikt over een ruime goed uitgeruste machinefabriek, om onderdelen te produceren en machines te assembleren.

Fabriekshal Verborg engineering

Drukverval lektester – OH stalen vaten

Volautomatische lektester met maximale snelheid en precisie.

Onze lektest systemen zijn ontworpen voor extreem precieze lektesten met een snelle doorvoer in een automatische productielijn. Deze machines worden op maat gemaakt voor veel soorten producten in de stalen vatenindustrie en andere soortgelijke producten. Het slimme ontwerp biedt een volautomatische oplossing met een hoge productiecapaciteit en kan geïmplementeerd worden om een productie uitvoer te garanderen zonder defecten.

Dit systeem voerde een Drukverval test op open head (OH) stalen vaten. Een soortgelijke drukverval test is ook mogelijk voor tight head vaten. Daarnaast kon dit systeem ook een hard vacuüm test uitvoeren. Hierdoor konden meerdere soorten producten (in dit geval open head en tight head vaten) getest worden in hetzelfde systeem.

De drukverval test is een minder precieze methode dan een vacuüm test (tot 10-2 mbar*l/s). Er is echter geen tracer gas vereist. Ondanks dat er een lagere capaciteit gedraaid kon worden dan een vacuüm test, was dit systeem nog steeds in staat om aan de capaciteitseisen van de productielijn te voldoen.

Volautomatische drukverval lektester voor stalen vaten

Video product:

Drukverval lektester video – open head stalen vaten

Specificaties van dit project:

Product type:			: Variatie aan stalen vaten
Afmetingen (lxbxh)	        : 3000x4500x3600 [mm]
Gewicht				: 3500 [kg]
Geluidsniveau max		: 80 [dB]
Luchttoevoer			: 5-6 [bar]
Lucht consumptie		: 150 [L/min] at 5 [bar]

Over Verborg Engineering:

Verborg Engineering B.V. is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van speciaalmachines in de maakindustrie. In de afgelopen decennia hebben we ons ontwikkeld als machinebouwer voor verschillende markten, waaronder industriële verpakkingsautomatisering, lektesters, procestechnologie en klinkmachines. Onze hands-on aanpak stelt ons in staat om niet alleen machines van hoge kwaliteit te leveren, maar ook waardevolle inzichten te bieden over het verbeteren van de automatisering van bestaande productielijnen.