Helium accumulatie tester:

Een op maat gemaakte lektestmachine voor kwaliteitscontroles van meerdere soorten gaskleppen.

Helium accumulation tester

Ontwerp laadpalen:

Een ontwerptekening voor roestvast stalen elektrische laadpalen, in samenwerking met zusterbedrijf Streetplug.

Ontwerp hubs

Robot arm met gripper:

Een robotarm die wordt ingezet bij het automatisch testen en assembleren van serieproducten.

Robot arm

Fabriekshal:

Verborg engineering beschikt over een ruime goed uitgeruste machinefabriek, om onderdelen te produceren en machines te assembleren.

Fabriekshal Verborg engineering

Diverse

Project overzicht

Klik op een fotos voor meer informatie.

Plasma Wave Tube

Plasma Wave Tube.

De plasma Wave Tube was een bijzonder eenmalig project in samenwerking met de TU Delft voor de “Reinvent the Toilet Challenge”. Deze machine biedt een duurzame manier om bruikbaar stookgas te winnen uit rioolslib.

Extrusieprofiel bedrukkingsmachine

Extrusieprofiel bedrukkingsmachine.

Deze modulaire profielprinter is op maat gemaakt voor het printen van kleuren/patronen op kunststof extrusieprofielen. Deze machines zijn voornamelijk in gebruikt bij de meubelindustrie (plinten en afdekprofielen).

Tri-Sure achthoekige flensmeter

Tri-Sure achthoekige flensmeter.

Deze machine wordt gebruikt voor het controleren en testen van 2” achthoekige flenzen. Deze flenzen worden gebruikt voor verschillende deksels voor verschillende soorten stalen vaten.

Stalen vaten achthoek flens stepfeeder

Stalen vaten achthoek flens stepfeeder.

Met zijn slimme ontwerp controleert, lijnt en voert deze stepfeeder achthoekige vat-flenzen automatisch in de invoer van de productielijn.

Vaten up- / down ender

Vaten up- / down ender.

De up-/down-ender is gemaakt om de oriëntatie van trommels automatisch te veranderen van verticaal naar horizontaal (en vice versa). Deze modulaire kantel machine kan volledig functioneren in een volautomatisch transportsysteem.

Product Shuttle

Product Shuttle.

De product shuttle is een universeel product transportsysteem. Deze transportmethode is vooral betrouwbaar als het gaat om de overdracht van een product van station naar station in een productielijn. Met zijn snelle beweging en nauwkeurige plaatsing kan de product shuttle uw productiecapaciteit bijhouden terwijl het product toch elke keer op zijn vaste positie wordt geplaatst.

Pick and place unit

Pick and place unit.

Met zijn zeer hoge capaciteit wordt de Verborg pick and place unit toegepast voor het snel in-line plaatsen van kleinere producten. De relatief kleine machine is eenvoudig te integreren en zeer betrouwbaar.

Algemene transporteenheden

Algemene transporteenheden.

Transport van producten tussen machines is een noodzakelijke stap voor geautomatiseerde productielijnen in dezelfde faciliteit. Soms dient een transportmethode tegelijkertijd ook als lijnbuffermethode. Verborg Engineering B.V. is in staat om verschillende transportmethoden aan te bieden die volledig kunnen worden aangepast aan de wensen van de klant.

Reviseren van bestaande vaten lijn

Reviseren van bestaande vaten lijn.

Naast het ontwerpen en bouwen van speciale machines is Verborg Engineering ook in staat om onderhoud uit te voeren en bestaande productielijnen te renoveren. Deze lijnen kunnen ook van andere fabrikanten zijn. Jarenlange ervaring stelt ons in staat om een ​​goede kostenraming te maken bij verbouwingen.