Helium accumulatie tester:

Een op maat gemaakte lektestmachine voor kwaliteitscontroles van meerdere soorten gaskleppen.

Helium accumulation tester

Ontwerp laadpalen:

Een ontwerptekening voor roestvast stalen elektrische laadpalen, in samenwerking met zusterbedrijf Streetplug.

Ontwerp hubs

Robot arm met gripper:

Een robotarm die wordt ingezet bij het automatisch testen en assembleren van serieproducten.

Robot arm

Fabriekshal:

Verborg engineering beschikt over een ruime goed uitgeruste machinefabriek, om onderdelen te produceren en machines te assembleren.

Fabriekshal Verborg engineering

Markten

Verborg Engineering beschikt over drie verschillende specialisaties die in verschillende markten toegepast worden.

Industriële verpakkingsautomatisering

Van bitumenvaten tot containers voor chemisch afval, wij blinken uit in het creëren van maatwerkoplossingen voor de productie van industriële verpakkingen. Onze expertise strekt zich uit tot vatenvullers, kartonnen vaten, IBC-containers, plastic vaten en zowel open als gesloten stalen vaten.

Oplossingen voor lekdetectie

Industriële verpakkingen
Onze expertise strekt zich uit tot het bedenken van effectieve oplossingen voor industriële verpakkingsbehoeften. Dit omvat IBC-containers, die veelzijdige bulkopslagmogelijkheden bieden, plastic vaten die lichtgewicht en aanpasbare verpakkingsoplossingen bieden, en stalen vaten (open en gesloten) die zorgen voor veilige opslag voor verschillende toepassingen.

Kleppen
We beschikken over gespecialiseerde kennis in verschillende klepcategorieën, waaronder vloeistofkleppen die de vloeistofstroom minutieus met precisie regelen, gaskleppen die de gasstroom beheren voor een breed scala aan toepassingen, hogedrukkleppen die betrouwbaarheid garanderen, zelfs onder veeleisende omstandigheden, pneumatische kleppen die gecontroleerde mechanische acties mogelijk maken met behulp van perslucht en vacuümkleppen die vacuümomgevingen nauwkeurig beheren voor optimale prestaties.

Automotive
Op het gebied van autotechniek onderzoekt Verborg Engineering het potentieel van oplossingen voor lekdetectie, om de weg vrij te maken voor verbeterde betrouwbaarheid en prestaties. Onze focus ligt op het op maat maken van machines voor essentiële componenten zoals airconditioningsystemen, airbags, aluminium onderdelen, accu's, remleidingen, CNG-tanks, motoren, kleppen, brandstofcomponenten, radiatoren, velgen en schokdempers. Deze mogelijkheden in lekdetectietechnologie houden de belofte in om de veiligheid en efficiëntie in de automobielsector te verbeteren.

Medisch (productie of laatste test op locatie)
In het ingewikkelde landschap van medische technologie voorziet Verborg Engineering de toepassing van geavanceerde lekdetectieoplossingen, die wegen openen voor precisie en effectiviteit. Onze reikwijdte omvat ademhalingsapparaten, terugslagkleppen, op maat gemaakte fittingen, kleppen, dialysatoren, filters, katheters, geïmplanteerde hartapparaten (bijv. ICD's, pacemakers), infuuszakken, componenten voor vasculaire toegang, reagenscartridges en slangen. Door deze mogelijkheden te verkennen, dragen we bij aan het probleemloos functioneren van vitale zorgapparatuur en positioneren we ons als een toekomstige partner in medische innovatie.

Overig
Naast onze kernspecialisaties strekken onze capaciteiten zich uit naar diverse sectoren en componenten. We dragen bij aan de aerospace-industrie voor veiligheid en efficiëntie in de lucht- en ruimtevaart, faciliteren diverse toepassingen met compressoren, bieden brandblussers als cruciale veiligheidsuitrusting, en zorgen voor warmteoverdracht via efficiënte warmtewisselaars. Onze expertise omvat ook HVAC-systemen voor binnencomfort, krachtige hogedrukreiniging, gecontroleerde bewegingen via hydraulische/pneumatische cilinders, optimale temperaturen met radiatoren, duurzame energieopwekking met zonne-energiebuizen, en ondersteuning van diverse mechanische acties met pneumatische componenten.

Klinkmachines

Verborg Engineering heeft een sterke positie in verschillende markten, waaronder ruimtevaart, slotenfabrikanten, speciale frames en doeleinden die een speciale klink eisen. Onze expertise blinkt vooral uit speciaalmachines voor tuimel- en radiaal klinken. Als exclusieve distributeur van Guillemin Machinery in de Benelux zijn we trots op onze rol. Hoewel we uitblinken in onze huidige markten, stelt onze jarenlange ervaring in klinkoplossingen ons in staat om nieuwe industrieën te verkennen, waardoor Verborg Engineering een betrouwbare partner is voor innovatieve klinkoplossingen.