Helium accumulatie tester:

Een op maat gemaakte lektestmachine voor kwaliteitscontroles van meerdere soorten gaskleppen.

Helium accumulation tester

Ontwerp laadpalen:

Een ontwerptekening voor roestvast stalen elektrische laadpalen, in samenwerking met zusterbedrijf Streetplug.

Ontwerp hubs

Robot arm met gripper:

Een robotarm die wordt ingezet bij het automatisch testen en assembleren van serieproducten.

Robot arm

Fabriekshal:

Verborg engineering beschikt over een ruime goed uitgeruste machinefabriek, om onderdelen te produceren en machines te assembleren.

Fabriekshal Verborg engineering

Automatisering lektesten

Project overzicht

Klik op een fotos voor meer informatie.

Hard vacuüm test – stalen vaten

Hard vacuüm test – stalen vaten.

Voor dit specifieke project is de zogenaamde "Hard vacuüm" test gebruikt. De hard vacuüm test (met in dit geval helium als traceergas) is de meest precieze methode voor volautomatische lektesten op een product (tot 10-8 mbar*l/s). Deze test kan uitgevoerd worden met een actieve helium-toevoer of met dichte producten die al gevuld zijn met helium.

Drukverval test – OH stalen vaten

Drukverval test – OH stalen vaten.

Onze lektest systemen zijn ontworpen voor extreem precieze lektesten met een snelle doorvoer in een automatische productielijn. Deze machines worden op maat gemaakt voor veel soorten stalen vaten en andere soortgelijke producten. Het slimme ontwerp biedt een volautomatische oplossing met een hoge productiecapaciteit en kan geïmplementeerd worden om een productie uitvoer te garanderen zonder defecten.

Drukverval test – tight head stalen vaten

Drukverval test – tight head stalen vaten.

Onze volautomatische drukverval tester voor tight head stalen vaten is makkelijke te modificeren voor de vereiste doorvoer capaciteit. Het modulaire ontwerp maakt toekomstige uitbreidingen tevens makkelijker uit te voeren met de lijn die er dan al staat.

Hydrostatische test - IBC-containers

Hydrostatische test - IBC-containers.

Deze hydrotest-installatie voor IBC-containers onderscheidt zich door zijn compacte formaat en snelle testprocedure. Met de mogelijkheid om een druktests uit te voeren, kan een IBC-container grondig gecontroleerd worden op eventuele lekken. Deze installatie biedt een efficiënte en nauwkeurige methode om de integriteit van de containers te waarborgen, met een opmerkelijk korte testtijd.

Helium accumulatie lek tester – gaskleppen

Helium accumulatie lek tester – gaskleppen.

Deze gestandaardiseerde machine is ontworpen om kleine producten te testen in-lijn. Door gebruikt te maken van de Helium accumulatie test methode, kan deze machine een precisieniveau bereiken van <2.0*10-5 [mbar*L/sec]. Deze machine kan twee producten tegelijk testen, hierdoor zijn hoge capaciteiten mogelijk.

Drukverval test – klep tester + afsteller

Drukverval test – klep tester + afsteller.

Deze gestandaardiseerde machine is ontworpen voor semi-automatische lektesten op kleppen (of soortgelijke producten), daarnaast heeft deze ook een kalibratie functie. Het compacte apparaat is geschikt voor plaatsing op een bureau of werktafel, producten kunnen handmatig in het apparaat geplaatst worden.

Bubbel / dompeltest – stalen vaten

Bubbel / dompeltest – stalen vaten.

Met onze Dompeltest oplossing voor tight head stalen vaten kan een operator makkelijk lektesten uitvoeren op een geproduceerd of gereviseerd stalen vat. De tester is gemaakt om automatisch het vat onder water te duwen en daar te houden terwijl de operator zijn analyse uitvoert.

Bubbel / dompeltest – maatwerk

Bubbel / dompeltest – maatwerk.

Verborg engineering B.V. heeft de mogelijkheid om een Dompeltest oplossing op maat te maken voor uw specifieke product(groep). We hebben ruime ervaring in het ontwerpen / bouwen van lektesters die een grote variatie van verschillende producten uit dezelfde categorie moet behandelen. Ons streven is om hierbij een zo veelzijdig en efficiënt mogelijk systeem te ontwerpen voor uw productielijn.