Helium accumulatie tester:

Een op maat gemaakte lektestmachine voor kwaliteitscontroles van meerdere soorten gaskleppen.

Helium accumulation tester

Ontwerp laadpalen:

Een ontwerptekening voor roestvast stalen elektrische laadpalen, in samenwerking met zusterbedrijf Streetplug.

Ontwerp hubs

Robot arm met gripper:

Een robotarm die wordt ingezet bij het automatisch testen en assembleren van serieproducten.

Robot arm

Fabriekshal:

Verborg engineering beschikt over een ruime goed uitgeruste machinefabriek, om onderdelen te produceren en machines te assembleren.

Fabriekshal Verborg engineering

Industriele verpakkingen

Project overzicht

Klik op een fotos voor meer informatie.

Verborg Engineering lektest-systemen voor vaten

Verborg Engineering lektest-systemen voor vaten.

Naast automatisering van productieprocessen in de industriële verpakkingsindustrie, heeft Verborg Engineering ook een specialisatie in het automatiseren van lekdetectie voor producten uit deze markt. Voor stalen vaten zijn er meerdere lekdetectiesystemen gerealiseerd in de afgelopen jaren.

End Of Line machine

End Of Line machine.

De volautomatische "End of Line"-machine is gemaakt om net geproduceerderde stalen vaten te doppen en gereed te maken voor de laatste kwaliteitscontrole. Deze lijn bestaat uit meerdere bewerkingsstations die ontworpen en geproduceerd zijn door Verborg Engineering.

Stalen vaten opstuik / kraal machine

Stalen vaten opstuik / kraal machine.

De opstuik / kraal machine is een semi-automatische machine die de randen op beide einden van een gelast vat kan opstuiken. Na het opstuiken van de randen heeft het vat een sterkere constructie en kan deze makkelijker door de rest van de fabriek vervoerd worden.

Lasnaadpletter

Lasnaadpletter.

Deze machine is gemaakt voor meerdere fabrikenten van open head vaten. De lasnaadpletter walst de lasnaden aan de bovenste rand van stalen vaten. Overtollig materiaal hoeft niet afgeknipt te worden na het walsen door een slim ontwerp.

Intermediate Bulk Container (IBC) verdeelstation

Intermediate Bulk Container (IBC) verdeelstation.

Het ontwerp van dit verdeelstation is een tot stand gekomen door een maatwerk-project van een IBC-fabrikant. Deze machine verdeelt de toevoer van een vaste aanvoerlijn over 2 lagen met elk 4 bandtransporteurs. Het te verdelen product was in dit project het binnenste kunststof vat van een IBC-container.

Stalen vat dekstel (ont-)stapelaar

Stalen vat dekstel (ont-)stapelaar.

Deze dekselstapelaar is speciaal gemaakt om een continu productieproces aan te houden, terwijl volle stapels veilig verwijderd kunnen worden, hierdoor kan een hoge productiecapaciteit gegarandeerd worden. Met het slimme en veilige ontwerp zal het betreden van de machine voor het verwijderen van een dekselstapel niet zorgen dat de machine stilvalt, waardoor de continuiteit van de totale productielijn wordt behouden. Deze machine komt in twee versies: Stapelen en ontstapelen van deksels voor tight head stalen vaten. Er zijn ook mogelijkheden tot maatwerk voor vergelijkbare producten.

Verticale felsmachine

Verticale felsmachine.

Deze machine is ontworpen voor het automatisch felsen van de bovenste deksels op tight head stalen vaten (of TH-vaten). Het ontwerp komt in twee versies: Standalone (semi-automatisch) of in-line (volautomatische aan- en afvoer).

Tabseal krimpkop

Tabseal krimpkop.

De tabseal krimper is een slimme en snelle oplossing voor het volautomatisch krimpen van de verzegeling over een ¾ duims sluiting van een TH (tight head) vat. In combinatie met een speciale Pick and Place unit kan deze krimper zijn functie snel uitvoeren.