Helium accumulatie tester:

Een op maat gemaakte lektestmachine voor kwaliteitscontroles van meerdere soorten gaskleppen.

Helium accumulation tester

Ontwerp laadpalen:

Een ontwerptekening voor roestvast stalen elektrische laadpalen, in samenwerking met zusterbedrijf Streetplug.

Ontwerp hubs

Robot arm met gripper:

Een robotarm die wordt ingezet bij het automatisch testen en assembleren van serieproducten.

Robot arm

Fabriekshal:

Verborg engineering beschikt over een ruime goed uitgeruste machinefabriek, om onderdelen te produceren en machines te assembleren.

Fabriekshal Verborg engineering

Industriele verpakkingen

Project overzicht

Klik op een fotos voor meer informatie.

Lektest-systemen voor vaten

Verborg Engineering lektest-systemen voor vaten.

Naast het automatiseren van productieprocessen in de industriële verpakkingssector, heeft Verborg Engineering een expertise ontwikkeld in het automatiseren van lekdetectie voor producten binnen deze branche. Voor stalen vaten zijn in de afgelopen jaren verschillende effectieve lekdetectiesystemen ontworpen en geïmplementeerd.

End Of Line machine

End Of Line machine.

De volautomatische "End of Line"-machine is gemaakt om net geproduceerderde stalen vaten te doppen en gereed te maken voor de laatste kwaliteitscontrole. Deze lijn bestaat uit meerdere bewerkingsstations die ontworpen en geproduceerd zijn door Verborg Engineering.

Stalen vaten opstuik / kraal machine

Opstuik / kraal machine.

De opstuik / kraalmachine voor vaten voegt duurzaamheid toe aan de productie en blinkt uit in het uitvoeren van zware taken. Deze semi-automatische machine, vormt effectief beide uiteinden van een gelast vat. Dit proces maakt het vat sterker en gemakkelijker verplaatsbaar binnen de fabriek.

Lasnaadpletter

Lasnaadpletter.

De lasnaadpletter biedt een snelle oplossing om lekvrije afsluitingen van vaten te verzekeren. Speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van diverse fabrikanten van vaten met zowel open als gesloten kop, blinkt deze machine uit in het gladstrijken van de lasnaad langs de bovenrand van het vat nadat de las is aangebracht.

Palletizer

Palletizer.

Deze semi-automatische palletizer is op maat gemaakt voor de ruimte waarin hij staat. Het ergonomische ontwerp is gebruiksvriendelijk, waardoor operators gemakkelijk vaten op verschillende niveaus op de pallet kunnen stapelen. Met de mogelijkheid om de pallet dieper in de vloer te laten zakken, biedt de machine een manier om de vaten op grondniveau te stapelen telkens wanneer aan een nieuwe rij vaten wordt gestart.

Verdeelstation voor Intermediate Bulk Containers (IBC

Verdeelstation voor Intermediate Bulk Containers (IBC's).

Deze op maat gemaakte distributiemachine is het resultaat van een samenwerking met een fabrikant van IBC's. Het is ontworpen om IBC-containers autonoom over te brengen van een enkele toevoerlijn naar twee groepen van vier transportbanden.

Stalen vat dekstel (ont-)stapelaar

Stalen vat dekstel (ont-)stapelaar.

Deze dekselstapelaar zorgt voor een continue workflow in omgevingen met een hoge capaciteit terwijl het gebruiksvriendelijk blijft. Met een ergonomische en intelligente aanpak is deze machine naadloos geïntegreerd in de productielijn zonder verstoring te veroorzaken. Deze machine komt in twee versies: Stapelen en ontstapelen van deksels voor tight head stalen vaten. Er zijn ook mogelijkheden tot maatwerk voor vergelijkbare producten.

Verticale felsmachine

Verticale felsmachine.

Deze geavanceerde machine verbetert operationele efficiëntie door het verticaal felsen van de vaten, waardoor integratie in bestaande productielijnen eenvoudig wordt. De machine is ontworpen voor soepele dekselbevestiging op tight-head vaten (TH-vaten). Het innovatieve ontwerp biedt twee versies: een standalone configuratie voor semi-automatische functionaliteit, of een in-line opstelling voor volledig automatische handelingen.

Tabseal krimpkop

Tabseal krimpkop.

De tabseal krimper is een slimme en snelle oplossing voor het volautomatisch krimpen van de verzegeling over een ¾ duims sluiting van een TH (tight head) vat. In combinatie met een speciale Pick and Place unit kan deze krimper zijn functie snel uitvoeren.