Helium accumulatie tester:

Een op maat gemaakte lektestmachine voor kwaliteitscontroles van meerdere soorten gaskleppen.

Helium accumulation tester

Ontwerp laadpalen:

Een ontwerptekening voor roestvast stalen elektrische laadpalen, in samenwerking met zusterbedrijf Streetplug.

Ontwerp hubs

Robot arm met gripper:

Een robotarm die wordt ingezet bij het automatisch testen en assembleren van serieproducten.

Robot arm

Fabriekshal:

Verborg engineering beschikt over een ruime goed uitgeruste machinefabriek, om onderdelen te produceren en machines te assembleren.

Fabriekshal Verborg engineering

Guillemin klinkmachines.

Sinds 2022 is Verborg Engineering trotse distributeur van Guillemin in de benelux.

Verborg Engineering maakte in het verleden speciale klinkmachines en werkte samen met een importeur van BalTec. Deze periode leverde veel ervaring en expertise op in radiaal klinken. Door de jaren heen hebben we meerdere klinkmachines en assemblagelijnen gerealiseerd voor verschillende grote klanten (o.a. Philips en AXA).

Door samen te werken met Guillemin, blijft Verborg tot op de dag van vandaag duurzame en klantgerichte machines leveren in de Benelux. Guillemin's specialiteiten liggen in zowel tuimel- (of orbitaal) en radiaal klinken. De machines van Guillemin zijn onderverdeeld in deze categorieën:

Radiale & tuimelklink machines

Guillemin biedt een breed assortiment radiale en tuimelklink machines. Deze machines kunnen zowel pneumatisch en hydraulisch aangedreven worden. Elektrisch aandrijven is ook mogelijk, door middel van servo-units. Het zijn veelzijdige klinkmachines bestemd voor de productie van kleine, middelgrote en grote series. Verschillende programma's voor verschillende onderdelen kunnen op dezelfde machine worden toegepast en aangepast. Door gebruik te maken van verschillende klinkgereedschappen kunnen verschillende klinken gemaakt worden. (klik op de foto voor meer informatie)

CNC klinkmachines.

CNC klinkmachines maken het mogelijk om automatisch meerdere klinken in één programma uit te voeren. Door de klinkkop automatisch op verschillende locaties/hoogtes op het product te kunnen positioneren, wordt de productiecapaciteit aanzienlijk verhoogd. CNC klinkmachines maken het ook mogelijk om meerdere (verschillende) producten tegelijkertijd te klinken. Door gebruik te maken van besturingen van Siemens kunnen verschillende programma's worden geïnstalleerd en aangepast. Door gebruik te maken van verschillende klinkgereedschappen kunnen verschillende klinken gemaakt worden. Deze machines kunnen worden aangepast met speciale hulpstukken (bijv. automatische uitvoer) om specifieke productieprocessen verder te verbeteren. (klik op de foto voor meer informatie)

Ladders & trapladders assemblagelijnen.

Door de jaren heen heeft Guillemin meerdere verschillende assemblagelijnen voor ladders en trapladders gerealiseerd. Deze lijnen bevatten bijvoorbeeld het uitzetten en klinken van de treden op de frames. Lees Hier meer over deze assemblagelijnen. (klik op de foto voor meer informatie)

Rolkop machines.

Voor verschillende rollende krimp-/polijstacties zijn speciale klinkkoppen ontworpen. Deze klinkkoppen worden gebruikt op producten zoals magneetventielen of differentieel kroonwielen. Dit assortiment omvat 5 soorten koppen die kunnen worden geselecteerd voor verschillende soorten verbindingen.

speciaalmachines en assemblagelijnen.

Verborg Engineering en Guillemin hebben beide tientallen jaren ervaring met het leveren van speciale machines voor geautomatiseerd klinken. Deze unieke combinatie van expertise op het gebied van klinken en automatisering biedt de mogelijkheid om een ​​geoptimaliseerd systeem te leveren dat is aangepast aan uw specifieke behoeften. Oplossingen die al eerder zijn toegepast zijn onder meer trilschalen / cobots voor geautomatiseerde aanvoer, automatisch samenstellen van componenten, krimpen, markeren, aansturen en palletiseren van producten.