End Of Line Machine:

Details:

Globaal bestaat de "End of Line"-machine uit:

Na een hoogtecontrole worden de producten overgenomen van een transportband op de product shuttle. De shuttle verplaatst de producten vervolgens telkens over een afstand van 700mm naar het volgende station. De vijf bewerkingsstations voeren hun handelingen tegelijk uit. Hierdoor zijn cyclustijden van minder dan 4,5s mogelijk.

End of Line End of Line End of Line

Proces:

Hieronder volgt een beknopte beschrijving van de handelingen die de "End of Line"-machine uitvoert:

  1. Hoogtecontrole bij de toevoer sluis: indien de producthoogte niet correspondeert met de instellingen van de machine wordt het product niet doorgelaten.
  2. Oriëntatie: de producten worden georieënteerd, zodat de sluitingen in de juiste positie staan voor de volgende bewerkingen.
  3. Paint-caps verwijderen: de producten zijn net gelakt en komen uit een moffeloven. De spuitkappen dienen te worden afgenomen en uitgevoerd. Tijdens het uitvoeren wordt gecontroleerd of alle klikvingers aanwezig zijn. Is dit niet het geval dan wordt het product afgekeurd.
  4. Helium injectie: de producten worden downstream op lek getest. Helium is hiervoor het detectiegas.
  5. Sluitingen inschroeven: in het schroefstation worden de twee (2" en 3/4") sluitingen tegelijkertijd in het product geschroefd. Hierbij worden koppels nauwkeurig gecontroleerd en begrensd.
  6. Verzegeling: een verzegeling wordt over de 3/4" sluiting gekrompen.
  7. Goed- of afkeuring: vaten met een afkeur-merker worden gesepareerd.
End of Line End of Line End of Line

Toepassing:

Deze End-of-Line Machines worden toegepast in de grotere vaten productielijnen.

bump_flanger
logo Verborg Engineering