Werken bij Verborg Engineering

Flexibel, resultaatgericht en innovatief:

Geen dag is hetzelfde bij Verborg Engineering, een bedrijf dat op een markt opereert met grote concurrentie en waarbij deadlines en innovatie van cruciaal belang zijn. Verborg Engineering stelt zich tot doel om samen met de klant de beste (geautomatiseerde) oplossingen te ontwerpen en te leveren. Bij deze oplossingen wordt gebruik gemaakt van de knowhow op het gebied van werktuigbouwkunde en besturingstechniek. Om deze doelstelling te bereiken is teamwork tussen onze verschillende interne disciplines en onze externe partners van essentieel belang. Doordat wij ons, bij onze activiteiten helemaal op de klant richten, heerst er bij Verborg Engineering een no- nonsense cultuur waarbij de nadruk wordt gelegd op resultaten.

Disciplines

Vacatures

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures.

Ben je van mening dat je van grote waarde kan zijn voor Verborg Engineering? Stuur je open sollicitatie per post of e-mail naar onderstaand adres.

Stages

Doorgaans zijn wij op zoek naar stagiaires die met een technische opleiding bezig zijn, bij voorkeur HTS werktuigbouwkunde. Ben jij leergierig, praktisch ingesteld en gaat jou interesse uit naar de mechanica en/of besturing van complexe machines? Stuur je CV en motivatie per post of e-mail naar onderstaand adres.

Bezoekadres :

Industrieterrein Majoppeveld-Noord
Jan Frederik Vlekkestraat 195-A
4705 AH Roosendaal
Nederland

Tel : +31 (0)85 020 0905

email : info@verborg.nl,
of gebruik het mailform.

Mailform

Bedrijf :  
Naam * :  
E-mail * :  
Onderwerp  :  
Bericht  :  

* Verplichte Velden.
logo Verborg Engineering
Site Meter